GELIJK, MAAR ZO VERSCHILLEND

Ondernemen wordt door iedereen anders aangepakt, hoewel het in se over erg gelijklopende taken gaat waar elk van ons mee in aanraking komt en die we op één of ander moment uit te voeren hebben.

Ik ben dit jaar 15 jaar ondernemer en terugkijkend is dat een periode geweest van voortdurend evolueren. Verruimen in ervaring, rijker worden met kennis en vaardigheden, en vooral groeien als mens.

Je eigenheid, je aanpak, je wezen

Het is de manier hoe wij als mens in onze onderneming staan, die ons onderscheidt van de andere. Niet slechter, niet per se beter, gewoon verschillend.
En naarmate onze ervaringsteller verder tikt, des te meer maakt het ons bewust over wat we nog wel willen en helemaal niet meer. Over wat we nog te doen hebben, en wat we achter ons kunnen laten.
Over wat we voor onze onderneming belangrijk vinden en wat niet langer van tel is.

Het voordeel voor jezelf

En meer nog; hoe we onszelf in het ondernemersveld profileren. Want we zijn niet allemaal haantjes-de-voorste. We lopen niet allemaal te springen om op het podium te staan.
Maar je hebt wel een verhaal neer te zetten in deze wereld. Je hebt een talent, een kwaliteit, een vaardigheid en de wereld moet dit kunnen zien. Je moet ermee naar buiten kunnen komen op jouw manier.


#hallinto #ondernemen #mentor #sparring

MIJN TIPS & MUST-DO'S TEGEN DE HECTIEK VAN DE DAG

Over boeken, podcasts, nice-to-haves of gewoon dingen die voor mij het verschil maken.

JOUW VERHAAL IS NOG NIET UITVERTELD

Ook al lijkt je bron opgedroogd. Herbronnen en jezelf heruitvinden. Op zich niets nieuws, maar niet altijd zo eenvoudig.

BABBELEN IS NIET HETZELFDE ALS COMMUNICEREN

Veronderstellingen nekken je keer op keer, en toch blijven we het vaak doen. Ik denk dat, vermoed dat, ga ervan uit dat, ... Te veel aannames zonder echt zeker te zijn. En plots gaat het dan fout.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x