Wat klanten zeggen

Alexandra Familie-Vansintsjan van Talents United

Tilly slaagt erin om zelfs cijfers boeiend te maken. Ze is echt een indrukwekkende professional. Dus als je als ondernemer ergens vastloopt, welke uitdaging je ook hebt, dan moet je absoluut bij Tilly zijn.

Hanne Schoolmeesters van StudioHan

Dankzij jou, heeft Studio Han de processen, de structuren en systemen die we nodig hebben om te groeien. Jij bent de eerste die mij een compleet overzicht geeft welke aspecten er komen kijken bij het leiden van een bedrijf en hoe alles aan elkaar hangt. Elk puzzelstukje van de puzzel passeert. Je daagt me uit, je luistert en je legt uit. Vaak stoppen coaches daar. Maar Tilly niet, Tilly gaat verder. Je komt zelfs naast me zitten, om samen door de oefeningen te gaan waar ik steeds op vastloop.

Jens De Meester van Jayjays

Jouw kennis en knowhow hebben onze interne werking drastisch verbeterd. Het is voor elke schakel in ons team heel duidelijk wat ze moeten doen en welke documenten ze per stap moeten aanleveren.

Petra Meeus van Billycom

Tilly, je bent een expert in je vak, je geeft waardevolle tips en inzichten, je deelt eerlijk jouw ervaringen als onderneemster, je geeft vertrouwen om er 100% voor te gaan en dat geeft een boost.

Helga Buffels van Werken Met Zin

Hartelijk dank voor je professionele advies en wakkerschudding op een efficiƫnte en begrijpelijke manier. Je helpt me meer te focussen op mijn bedrijfsvoering en -resultaten.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x