Getuigenis StudioHan - Hanne Schoolmeesters


Liefste Tilly

Een dik jaar geleden kwam ik met de vraag: hoe weet ik of ik mijn eerste werknemer kan betalen?

Wat volgde was een leuke rit in de de wondere wereld van het ondernemerschap. En nu, twee werknemers later bezorg je me nog steeds nieuwe aha-momenten. Net dat vind ik zo fantastisch aan jou.

Jij hebt zowel de kennis wat het is om een solo ondernemer te zijn, als om een team onder jou te hebben. Beide situaties brengen andere uitdagingen met zich mee. Mijn uitdagingen, die werk je allemaal een voor een weg.

Dankzij jou, heb ik inzicht in mijn cijfers, kan ik ze lezen én interpreteren. Wie had ooit gedacht dat ik zelfs een budget zou opmaken voor het komende boekjaar, of laat staan me aan een plan te wagen voor de komende vijf jaar.

Dankzij jou, loopt mijn bedrijf intern op rolletjes. Onze server heeft een duidelijke structuur waar iedereen alles terugvindt, alles op de juiste plaats zet en zelfs onder de juiste bestandsnaam.

Dankzij jou, heb ik duidelijke processen die gedocumenteerd zijn. Zo weet mijn team hoe we zaken aanpakken en welke stappen ze moeten ondernemen zonder elke vijf minuten mijn aandacht nodig te hebben.

Dankzij jou, heeft Studio Han de processen, de structuren en systemen die we nodig hebben om te groeien. Want ja, groeien dat doen we. Want ja,
ik droom groots. En ja, jij bent de eerste die mij een compleet overzicht geeft welke aspecten er komen kijken bij het leiden van een bedrijf en hoe alles aan elkaar hangt. Elk puzzelstukje van de puzzel passeert. Je daagt me uit, je luistert en je legt uit. Vaak stoppen coaches daar. Maar Tilly niet, Tilly gaat verder. Je komt zelfs naast me zitten, om samen door de oefeningen te gaan waar ik
steeds op vastloop.

Tilly, jij bent voor mij een tweede mama, mijn ondernemersmama. Met jouw begeleiding kan ik mijn bedrijf laten groeien, vol vertrouwen, met een richting waar ik naartoe wil en een plan om daar naartoe te gaan. Je houdt mijn hand vast als het moet en daagt me uit als het kan. Ik stel doelen en jij helpt me ze waar te maken.

Dankjewel voor al je inzichten, om te zeggen waar het op staat, om me met veel liefde en geduld te gidsen door de wondere wereld van het ondernemerschap. Ik ben zo blij met jou als mijn ondernemersmama en ik wens iedereen dit geluk toe.


Fijne groeten

Hanne Schoolmeesters

Designer


   Ben je benieuwd waarmee Hanne jou kan helpen, neem dan een kijkje op haar website

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x