Getuigenis Billycom - Petra Meeus


Office Coaching bij Billycom - Petra Meeus

Tilly

In maart 2018 ben je bij Billycom begonnen aan een “Office Coaching” traject om mijn bedrijf beter te structureren, financieel in kaart te brengen en mijn processen te optimaliseren. En ik kan in deze getuigenis niet uitleggen wat dat betekend heeft voor Billycom en voor mij als ondernemer. Maar ik doe een poging.

De kick-off: je bent begonnen met mijn kast op te ruimen en dat was, wat ze noemen, onbegonnen werk.... chaos.... het lag niet eens op stapeltjes..... nietjesmachine, perforator of mappen? Nope, niet aanwezig. In een recordtempo heb je al mijn papieren gesorteerd en geklasseerd en sindsdien laat ik mijn kast openstaan omdat ze zo mooi geordend is.

Next step: mijn werkprocessen uitschrijven. Samen met mijn team hebben we de hele flow van inkomende lead tot factuur uitgetekend en geoptimaliseerd. Het maakte meteen duidelijk waar mijn knooppunten zaten en die hebben we intussen mooi opgelost.

Last but not least: mijn budgetsheet maken. Van creatieve teksten schrijven weet ik alles, maar van cijfertjes inputten in excel krijg ik instant buikpijn. Maar, je hebt me wakkergeschud met de zin: “Petra, als je enkel werkt vanuit je passie, dan moet je mutsen gaan breien voor tante en nonkel op uwe zolder. Als ondernemer moet je weten waar je mee bezig bent!”

En je hebt gelijk, Tilly! Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar mijn budgetsheet staat als een huis en dat geeft de nodige rust in mijn hoofd. Gisteren nog hebben we een halve dag “gesjiekt” op mijn cijfers om een realistische, maar toch licht ambitieuze budgetplanning te maken voor 2019. En het is nog maar half oktober.... hoe geweldig is dat?

Tilly, je bent een expert in je vak, je geeft waardevolle tips en inzichten, je deelt eerlijk jouw ervaringen als onderneemster, je geeft vertrouwen om er 100% voor te gaan en dat geeft een boost.

Dus, als je zelf of iemand hoort zulchten of klagen over zijn administratie of papierwerk?
Niet twijfelen, gewoon Tilly van Hallinto bellen!

Bedankt voor alles!
Petra


Wil je graag weten waarmee Petra jou kan helpen, neem dan een kijkje op haar website.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x