15 december 2019

Hallinto goes solo

2020 zal er totaal anders uitzien dan alle vorige jaren van Hallinto. Het heeft mij wat tijd gekost om tot het besef te komen dat ik een aantal energievreters achter mij aan sleepte en dat ik daar komaf moest mee maken.

Er zijn dus grote wijzigingen op til.
Hallinto wordt voortaan een soloproject waarin groei niet langer gekoppeld is aan een groeiend team van medewerkers, want ik neem afscheid van werken met personeelsleden.
Maar ik ben dankbaar voor wat ik allemaal heb kunnen leren over het leiden van een team, over alle ervaringen die het me gebracht heeft, over alle kennis die ik erover opgedaan heb. En vooral ook over welke lessen ik voor mezelf heb kunnen trekken.

Al bij al kwam ik tot de slotsom dat het mij beter ligt om zelf rechtstreeks in contact te staan met klanten; dat ik het sterkst ben wanneer ik mijn eigen rugzak van kennis en kunnen kan uitstrooien voor mijn klanten.

Er wijzigt op zich niet zo gek veel aan mijn dienstenpakket. Hallinto staat voor ondersteunende administratie voor kleine ondernemingen die er niet warm voor lopen om het zelf te doen en dat zal morgen niet anders zijn.

Ik begeleid heel vaak ondernemers die hun eigen kennis willen aansterken. Hiervoor blijven de office coaching en de HallintoAcademy waardevolle takken.

En dan is er sinds kort Hallinto-Certified. Een opleidings- en begeleidingstraject dat in januari van start gaat en dat bestemd is voor mensen die graag administratief freelancer willen worden, maar niet weten hoe eraan te beginnen. Een vraag die ik in het verleden meermaals gekregen heb en waar geen tijd voor was omwille van de eigen groei die ik wilde realiseren.
Maar... is er nood aan extra spelers op de markt om het groeiend aantal kleine ondernemingen administratief bij te staan.

De start van iets nieuw, is tegelijk ook afscheid nemen van oud.
Een dikke merci aan heel wat klanten die op de meest begripvolle manier met deze wijziging zijn om gegaan.
Eveneens een dikke merci aan alle huidige en gewezen medewerkers van Hallinto.
Zonder klanten en medewerkers had ik vandaag niet gestaan waar ik sta en dat is iets om te koesteren.

2020, ik ben er helemaal klaar voor!

MIJN TIPS & MUST-DO'S TEGEN DE HECTIEK VAN DE DAG

Over boeken, podcasts, nice-to-haves of gewoon dingen die voor mij het verschil maken.

JOUW VERHAAL IS NOG NIET UITVERTELD

Ook al lijkt je bron opgedroogd. Herbronnen en jezelf heruitvinden. Op zich niets nieuws, maar niet altijd zo eenvoudig.

BABBELEN IS NIET HETZELFDE ALS COMMUNICEREN

Veronderstellingen nekken je keer op keer, en toch blijven we het vaak doen. Ik denk dat, vermoed dat, ga ervan uit dat, ... Te veel aannames zonder echt zeker te zijn. En plots gaat het dan fout.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x