VOOR WIE IK HET DOE

Als je mij al langer kent, dan zal je mij vermoedelijk al eens horen zeggen hebben dat iedereen met een btw-nummer een potentiële klant kan zijn. Marketeers horen dit niet zo graag en vinden dit te kort door de bocht, maar in se is dat wel zo. Want zodra je een bedrijf opstart en je btw-nummer aanvraagt, komt de storm van bedrijfsmanagement achter de hoek gluren.

Hierdoor is mijn klantenbestand zeer divers en in tal van branches waaronder IT-sector, aannemers, sanitaire installateurs en verzekeringsmakelaars, artsen, copywriter, marketing sector, coaches, banksector, therapeuten, opleidingscentra, .... 

Ik heb ervaring in zowat ieder bedrijfsdomein en weet perfect structuur te brengen in een onderneming. Geen copy-paste-aanpak, want elk bedrijf is anders en elke zaakvoerder heeft andere noden en wensen.

“Orde scheppen in de wanorde, processen optimaliseren, bijsturen en coachen… ik ontzorg en ondersteun de ondernemers in hun ondernemerschap en dat is ontzettend boeiend.”


Gegroeid, maar niet georganiseerd?

Je komt al aardig in de buurt om een goede click te maken aIs dit schoentje jou past, maar er is nog net iets meer nodig om een absolute match te zijn.

Mijn ideale klant is de ondernemer/bedrijfsleider (m/v/x) met een groot hart voor zijn bedrijf, maar die ook veel aandacht schenkt aan een privéleven. Iemand die het daarom belangrijk vindt om zijn organisatie efficiënter te maken zodat het hebben van een volwaardig leven naast werken, een realiteit is.
VOOR WIE IK HET DOE
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x