MIJN WAAROM EN HOE


OVER MISSIE, VISIE EN WAARDEN

Ik loop over van de overtuiging dat elk bedrijf het waard is om aandacht te krijgen.
Dat wanneer je als persoon tijd, energie en geld steekt in een professionele droom en hiermee het ondernemerschap induikt, jouw bedrijf alle kansen op succes moet kunnen krijgen.

Ondernemen is niet zo moeilijk, maar het gebeurt niet vanzelf.
Dat Hallinto ondernemers mag helpen en begeleiden door hier en daar wat steentjes te verleggen, beschouw ik als mijn bijdrage aan al deze ondernemingen.

Het is mijn ambitie om met Hallinto professionalisme doorheen elke organisatie te laten vloeien, van bij de start en in elke fase waarin een bedrijf zich bevindt. Mijn amibite wordt gedragen en ondersteund door een aantal kernwaarden die ik persoonlijk en voor mijn onderneming hoog in het vaandel draag.

Ik werk graag samen met ondernemers op een basis van eerlijkheid en vertrouwen. We kunnen open en transparant met elkaar communiceren, maar wel op een respectvolle manier.
Dat we als mensen en ondernemers niet gelijk zijn, is niet erg, zolang je elkaar maar op een gelijkwaardige manier benadert waardoor je een rijker mens wordt.
In een wereld waarin er meer te moeten dan te mogen valt, draag ik rechtvaardigheid een warm hart toe en zal ik binnen mijn mogelijkheden mijn nek uitsteken voor anderen.


MIJN WAAROM EN HOE
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x