WAT IK KEN EN KAN

Gedurende 11 jaar heb ik samen met mijn team van admin consultants de administratie verwerkt van tientallen KMO's en zelfstandigen. Het kunnen en mogen binnenkijken in de achterkeukens van kleine ondernemingen heeft een schat aan waarde opgebracht.

Vandaag trekt Hallinto de kar van de begeleiding naar meer efficiëntie.
Dat vertaalt zich naar bedrijfsmanagement in de brede zin van het woord, een financieel plan, de werkprocessen, structuur voor managers, medewerkers en de organisatie in z'n totaliteit.

Als mentor en sparringpartner breng ik helderheid in de doelstellingen en help ik met het opstellen en uitrollen van een actieplan.

Ik deel met veel plezier mijn expertise over bedrijfsvoering en praktische kennis over inhoudelijke aspecten zoals algemeen secretariaat, officemanagement, boekhouding en personeelszaken marketing, sales en operationele processen. 

“Alles begint met een stevig bedrijfsfundament. Mijn klanten zijn steeds enorm dankbaar, en dat blijft mijn drijfveer: 100% klantentevredenheid!”

Ik maak er een punt van om mijn klanten niet alleen te helpen met wat ze moeten doen, maar vooral met hoe ze het kunnen doen. Alleen dan komen zaken in beweging.

WAT IK KEN EN KAN
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x