OVER TILLY


Hallinto - de start

De founder en drijvende kracht achter Hallinto ben ik en mijn naam is Tilly Buelens. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in administratie, HR, finance, quality, management bij nationale en internationale bedrijven startte ik in 2008 een eigen zaak met een duidelijke missie: mijn expertise en ervaring uitrollen voor starters, groeiers en KMO’s.
Intussen is Hallinto een gevestigde waarde bij ondernemingen in de regio Vlaams-Brabant, Kempen en Limburg.

“Hallinto is het Finse woord voor administratie en dat is onze core business. Met een passie voor paperassen en met kennis en kunde ondersteun ik kleine en grote ondernemingen.”


Hallinto - mijn expertise

Gedurende 11 jaar heb ik samen met mijn team van admin consultants de administratie verwerkt van tientallen KMO's en zelfstandigen. 

Vandaag is de basispijler van Hallinto het begeleiden van bedrijven in hun financieel plan, de werkprocessen en hun organisatie. Vanuit meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren en verwerken van de administratie in elk van deze domeinen deel ik vandaag mijn kennis met ondernemers.

Als mentor en sparringpartner breng ik helderheid in je doelstellingen en stellen we samen een werkplan op. Ik deel dan ook met plezier mijn expertise in onder algemeen secretariaat officemanagement, boekhouding en personeelszaken marketing administratie, sales administratie en operationele administratie. Hallinto werkt op maat van jouw ambities, altijd.

“Alles begint met degelijke processen, heldere afspraken en een duidelijk klassement. Mijn klanten zijn steeds enorm dankbaar, en dat blijft mijn drijfveer: 100% klantentevredenheid!”


Hallinto - mijn klanten

Als je mij al langer kent, dan zal je mij vermoedelijk al eens horen zeggen hebben dat iedereen met een btw-nummer een potentiële klant kan zijn. Marketeers horen dit niet zo graag en vinden dit te kort door de bocht, maar in se is dat wel zo. Want zodra je een bedrijf opstart en je btw-nummer aanvraagt, zo snel komt de storm van administratie achter de hoek gluren.

Hierdoor is mijn klantenbestand zeer divers en in tal van branches waaronder IT-sector, aannemers, sanitaire installateurs en verzekeringsmakelaars, artsen, copywriter, marketing sector, coaches, banksector, therapeuten, opleidingscentra, .... 

Ik heb ervaring in zowat ieder bedrijfsdomein en weet perfect structuur te brengen in alle administratieve processen binnen je onderneming. Geen copy-paste-aanpak, want elk bedrijf is anders en elke zaakvoerder heeft andere noden en wensen.

“Orde scheppen in de wanorde, processen optimaliseren, bijsturen en coachen… ik ontzorg en ondersteun de ondernemers in hun ondernemerschap en dat is ontzettend boeiend.”


Hallinto-Certified - opleiding van freelancers

Eind 2019 heb ik afscheid genomen van het werken met een team en dat maakt me des te meer gedreven en gemotiveerd om collega's op weg te helpen.

Het was tijd om een nieuw hoofdstuk aan mijn verhaal te schrijven en dit werd er één waarbij ik al mijn kennis wil doorgeven aan mensen die graag op eigen benen willen gaan staan. Mensen die even graag als ik bezig zijn met administratie en mensen die graag ten dienste staan van anderen.

Een uitgebreid programma voor de m/v die graag een nieuwe wending wil geven aan hun professioneel leven. 

Met dit bijpassende logo voor een totaalaanpak van opleiding en begeleiding van administratief freelancers streef ik naar meer kwaliteit op het werkterrein waar jij als ondernemer de vruchten van plukt. Het aantal administratief freelancers is te klein en de vijver is te groot voor mezelf.

Ken je iemand of ben je iemand die nieuwsgierig is naar het nieuwe avontuur? Wil je meer weten over het programma? 

Of ben je op zoek naar een administratief freelancer om jouw administratie te verwerken? Dan heb jij geluk, want de eerste gecertificeerde administratief freelancers zijn een feit.

Lig niet langer wachten van administratie die niet tijdig verwerkt geraakt en laat je ondersteunen door experts die op hun beurt ondersteund worden. 


Hallinto Referenties

De backoffice van bedrijven ondersteunen, gaat steeds gepaard met confidentialiteit en discretie in de hoogste vorm. Elke klant die niet vermeld wil worden omwille hiervan wordt 100% gerespecteerd.

Toch ben ik altijd blij als ik toch een fijne referentie publiek mag maken. Via de knop hieronder vind je er een aantal terug:


Een goed doel doet jou goed

Als je het voordeel hebt dat je wieg in België heeft gestaan en de natuur is jou daarbij gunstig geweest, dan zouden we het een beetje als een plicht moeten beschouwen om anderen hiervan deel te laten uitmaken. Het geluk dat ik ken en mag ervaren, is niet vanzelfsprekend voor anderen. Daarom dat ik graag een steentje bijdraag aan goede doelen. Dit zijn degene die ik gekozen heb:


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x