gratis


e-book: 
Waarom je bankrekening rood kleurt

Hoe word je een onderlegd financieel planner die controle heeft en vooruitzichten creëert. In 14 tips neem ik je mee naar inzichten die je hierbij helpen. 

e-book:
Hoe word je een gestructureerd bedrijfsleider?

In een organisatie loopt niet altijd alles even vlot zoals je het zou willen. In dit e-book vind je 7 tips die je al op weg kunnen helpen.


e-book: 
Bedrijfswiel

Maak je een nulmeting van je bedrijf

Bedrijfsmanagement is een hele klus voor een ondernemer en vaak is het zoeken wat nu juist belangrijk is en wat aandacht moet krijgen.
Dit e-book helpt je stapsgewijs om een nulmeting van je organisatie te maken, want pas dan weet je welke ruimte tot optimalisatie er is.

scan: 
Kijk naar je bedrijf vanop een afstand

In elk bedrijf is er ruimte tot verbetering. Dag na dag.
Maar wat is dat concreet voor jou? In welke mate heb je je bedrijf al eens onder het vergrootglas gehouden?
Dit is jouw kans. Doe mee aan de scan en kom te weten waar je extra punten kan pakken.

klik door naar de gratis scan


e-book: 
15 valkuilen van het ondernemerschap

Er worden heel wat watertjes doorzwommen om tot een succesvol bedrijf te komen. Bij velen lukt dit, bij anderen gaat het iets moeizamer. Wat ligt aan de basis van de struikelblokken en welke snelle oplossingen kunnen jou helpen.

e-book: 
Een goede boekhouder vind je zo!

Ben jij starter en moet je op zoek naar een goede boekhouder? Of is het tijd om van boekhouder te veranderen? Lees dan eerst even mijn e-book zodat je weet waar je kan op letten zodat je helemaal afgestemd geraakt en een fijne samenwerking tegemoet gaat.
Gratis modeldocumenten

Het wiel hoeft niet uitgevonden worden als het al bestaat, niet? Deze voorbeelddocumenten, sjablonen of templates vormen een basis voor je bedrijfsdocumenten. Hiermee kan je aan de slag om je eigen documenten verder vorm te geven.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x