STEP-by-STEP

6 individuele modules in een vastgelegd format.

Ga je graag stapsgewijs te werk, dan is dit jouw ding.Maak je administratie en facturatie makkelijker dankzij software die bij jouw organisatie aansluit. Deze module helpt jou te switchen naar een passend platform.Blijf steeds op de hoogte van jouw cijfers. Inkomsten en uitgaven hebben geen geheimen meer voor jou waardoor je elke beslissing snel en makkelijk kan nemen.Orde en structuur in je organisatie geven rust in je hoofd. Het zorgt voor een vlotte samenwerking en voorkomt dat je belangrijke bestanden kwijtspeelt.De levensduur van medewerkers in je ondernemer neemt sterk toe wanneer jij zorgt voor de juiste elementen en ondersteuning. Laat medewerkers niet vertrekken door ontbrekend HR-beleid.Voorkom frustratie en onwetendheid dankzij duidelijke werkmethodes waarmee iedereen aan de slag kan. Het draagt bij aan de kwaliteit en het resultaat dat je beoogt.Geen koers zonder een eindmeet.
Duidelijkheid en transparantie over wat jij met je bedrijf wil bereiken, draagt bij tot betrokkenheid van je medewerkers.


HOE GAAN WE AAN HET WERK?


DE SESSIES

Elk module bestaat uit 3 live sessies van 2 uur + 3 online opvolgsessies van 1 uur. Ik neem je mee in een minimum aan theoretische achtergrond, geef je tools, inzichten en opties. We zetten de theorie om in een praktische toepassing voor jouw bedrijf. We werken van theorie naar jouw realiteit.


TIJDSDUUR & FREQUENTIE MODULE

De live sessies plannen we in volgens de beschikbaarheid in onze agenda's én in functie van de to-do's die uit een sessie voortkomen. Dit kan dus afwijken per module.


RESULTAAT

Ik onderzoek samen met jou wat jouw gewenste uitkomst is en op welk resultaat jij met tevredenheid kan terugkijken binnen het format van de module, en dat vormt ons vertrekpunt om de module aan te vatten.Nog niet helemaal zeker wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf?
Maak hieronder jouw afspraak om samen met Tilly te overleggen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x