Office Coaching

Hallinto rolt de mouwen op en begeleidt je om te organiseren, inventariseren, optimaliseren en digitaliseren. Ik denk in nummers, volgordes en structuren en geef met plezier de eerste aanzet voor een helder en ordelijk klassement, eenvoudigere werkmethodieken en suggesties voor optimalisatie.

Word jij gedreven door marketing, verkoop en uitvoeren van de activiteit? Dan bestaat de kans dat je onderneming administratief niet helemaal loopt zoals je het wenst. Maar dat je tegelijk ook niet helemaal weet wat je moet aanpakken en hoe je hieraan begint.


Begeleiding van ondernemers 
op administratief, organisatorisch, procesmatig en financieel vlak


VOOR STARTERS

Een startende ondernemer kan vaak moeilijk inschatten wat nodig is om een bedrijf up-and-running te maken. Je focus gaat vooral naar verkopen en uitvoeren van je activiteit, maar al heel snel kom je jezelf tegen en moet je ondervinden dat er veel meer bij kijken komt.

Ondernemer zijn is veel meer dan een btw-nummer hebben en je eigen keuzes en beslissingen mogen maken. Het is vaak een harde leerschool en dat hoeft het niet te zijn.

Ik begeleid starters om hun bedrijf in te richten zodat je uitgerust bent met de praktische, administratieve en organisatorische zaken.

 • Hoe zit je organisatorisch in mekaar? 
 • Wat heb je nodig? Waar moet je aan denken? 
 • Wat mag je zeker niet vergeten?
 • En het belangrijkste, hoe krijg je controle over je cijfers? Wat moet je daarover weten? 
 • Hoe weet je of je goed bezig bent? 
 • Hoe kan je bijsturen wanneer het nodig blijkt?

Aan het einde van dit traject heb je een makkelijke administratieve structuur en beschik je over efficiënte tools die jou vooruit helpen.

VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Ben je geen starter meer, maar ondervind je gaandeweg dat één en ander toch makkelijker zou moeten kunnen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je niet met je verkoop of je marketing, maar begeleid je naar een onderneming die administratief en organisatorisch op wieltjes loopt.

Ik neem je mee op een traject waarbij we 

 • jouw administratieve structuur (re)organiseren, 
 • je interne processen in kaart brengen, finetunen en uitschrijven, en 
 • jouw financieel budget- en omzetprognoseplan uitwerken dat als het stuur van je bedrijf zal fungeren.

Aan het einde van dit traject is je organisatie klaar om er stevig tegenaan te gaan.

VOOR GROEIERS

Als het tijd wordt om je organisatie naar een volgende fase te brengen, dan wil je niet onvoorbereid aan je reis beginnen.

Ik begeleid je om duidelijkheid te brengen in je doel. Wat wil je bereiken, hoe groot wil je worden, welke omzetten wil je realiseren, etc... En ook tegen wanneer wil je je doel bereiken en wat zijn de milestones die we onderweg zetten.

Vanuit dit gegeven gaan we samen alle aspecten benaderen die nodig zijn om jouw doel in zicht te krijgen. 

We focussen ons op de 

 • organisatorische,
 • procesmatige en
 • financiële zaken 

binnen elk bedrijfsdomein. 

Aan het einde van dit traject ligt jouw plan klaar en ben jij helemaal voorbereid om je toekomstpad te bewandelen.

Hoe werkt dit?

De eerste stap is een intakegesprek om duidelijkheid te krijgen in jouw persoonlijk doel voor jouw traject. Tijdens dit gesprek maken we een uitvoerplan op en leggen we milestones vast.

Elk traject bestaat uit een aantal sessies waarop we samenkomen met tussenperiodes waarin jij aan de slag gaat als voorbereiding op de volgende sessie of als uitvoering van een vorige sessie.
Ik voorzie je van informatie, templates, en tools om mee aan de slag te gaan.

Je succes wordt door jou bepaald.  We volgen het plan dat we samen opgesteld hebben om het resultaat te bereiken.Office coaching met een +plus+

J bent een kleine of middelgrote onderneming en wil meer inzetten op efficiënt en gestructureerd werken? Hallinto deelt graag haar expertise met jou en je medewerkers. Er wordt niets opgedrongen, maar ik geef kapstokken waaraan je verschillende administratieve processen kan ophangen zoals personeelszaken, sales, boekhouding, marketing, office management, enz. Hallinto brengt structuur in jouw onderneming.

Hallinto is hét administratiekantoor dat je coacht naar een efficiënt en georganiseerd kantoor! Ik werk volledig op maat én met KMO portefeuille! 

 


Waarvoor mag je Hallinto nog bellen?

 • Totale herstructurering van uw kantooradministratie 
 • Van analyse, voorstel, advies tot implementatie
 • Klassement opstarten, dossiers ordenen, nieuwe systemen/tools aanreiken
 • Inventariseren en digitaliseren van dossiers
 • Coachen, opleiden van uw medewerkers
 • Multi inzetbare administratieve hulp wanneer en waar u wenst
 • En zoveel meer…
Office Coaching
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x