Office Coaching

Hallinto rolt de mouwen op en begeleidt je bij het organiseren, inventariseren, optimaliseren en digitaliseren. Ik denk in nummers, volgordes en structuren en geef met plezier de eerste aanzet voor een helder en ordelijk klassement, eenvoudigere werkmethodieken en suggesties voor optimalisatie.

Word jij gedreven door marketing, verkoop en uitvoeren van de activiteit? Dan bestaat de kans dat je onderneming administratief niet helemaal loopt zoals je het wenst. Hallinto is gespecialiseerd in het begeleiden van start-ups, kleine ondernemingen en scale-ups in hun bedrijfsgroei door een vlotter draaiende administratieve organisatie.


Begeleiding van ondernemers 
op administratief, organisatorisch, procesmatig en financieel vlak


Voor start-ups

Heb je de eerste stappen genomen in het ondernemerschap? Proficiat! In het begin ligt de focus vaak op de verkoop en de ontwikkeling van je bedrijfsactiviteiten, maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Zo zijn bijvoorbeeld ook de achterliggende administratie, de workflow en de bedrijfscijfers van belang om te kunnen groeien.  Ondernemen kan een overweldigend parcours zijn en dan kan een ervaren blik goed van pas komen.

Heb je nood aan een office advisor die je begeleidt bij het opzetten van een praktische, administratieve en organisatorische structuur? Hallinto is gespecialiseerd in het adviseren en coachen van start-ups naar een gezonde groei met meer grip op je zaak.

Enkele essentiële vragen voor jouw start-up: 

 • Hoe zit je onderneming organisatorisch in elkaar?
 • Wat heb je nodig bij de opstart?
 • Wat mag je zeker niet vergeten?
 • Hoe krijg je controle over je cijfers? Wat moet je daarover weten?
 • Hoe weet je of je goed bezig bent?
 • Hoe kan je bijsturen wanneer het nodig blijkt?

Het doel?

De uitbouw van een eenvoudige administratieve organisatie en het aanreiken van efficiënte start-up tools die jou vooruithelpen bij de bedrijfsgroei.

Voor kleine bedrijven

Ben je van start-up geëvolueerd naar een klein bedrijf? Wil je de werkprocessen binnen je onderneming vereenvoudigen en meer vat krijgen op je administratie?

Dan ben je bij Hallinto aan het goede adres! Ik begeleid je onderneming naar een administratieve en organisatorische optimalisatie zodat jij je kan focussen op jouw core business.

Wat kan je van Hallinto verwachten?

 • Een (re)organisatie van de administratieve structuur
 • De interne werkprocessen in kaart brengen en finetunen
 • Een budgetplan en omzetprognose uitwerken dat als stuur van je bedrijf fungeert.

Het doel?

Het implementeren van een stevige structuur die je organisatie de noodzakelijke handvaten geeft om verder te groeien.

Voor scale-ups 

Ambieer je een forse bedrijfsgroei? Wat zijn je doelstellingen en hoe oogt je groeiplan? Hallinto schept duidelijkheid in je doel en bepaalt samen met jou alle milestones over een realistische tijdsspanne.

Wat kan je van Hallinto verwachten?

 • Een optimalisatie van de organisatorische structuur
 • Efficiënte werkprocessen in kaart brengen
 • Een helder financieel plan maken
 • Tips & tools installeren voor meer efficiëntie

Het doel?

Een duidelijk businessplan opstellen zodat je als scale-up perfect voorbereid bent op de volgende groeifase.


Mijn werkwijze


1| Startsessie

De eerste stap is een intakegesprek om duidelijkheid te krijgen in de doelstellingen van je onderneming. Verder maken we ook een uitvoerplan en leggen we de milestones vast.

2| Werksessies

Elk traject bestaat uit een aantal sessies die je in staat stellen om je groeiplan verder uit te bouwen. Ik voorzie je van informatie, templates, en tools waarmee jij concreet aan de slag kan.

3| Opvolging

Het uiteindelijke succes wordt bepaald door de mate waarin je het samengestelde plan toepast. Om het beoogde resultaat te bereiken, volgen we samen het plan op en analyseren we eventuele hindernissen.Office coaching met een +plus+

Je bent een kleine of middelgrote onderneming en wil meer inzetten op efficiënt en gestructureerd werken? Hallinto deelt graag haar expertise met jou en je medewerkers. Er wordt niets opgedrongen, maar ik geef kapstokken waaraan je verschillende administratieve processen kan ophangen zoals personeelszaken, sales, boekhouding, marketing, office management, enz.
Hallinto brengt structuur in jouw onderneming.

Hallinto is hét administratiekantoor dat je coacht naar een efficiënt en georganiseerd kantoor! 

Ik werk volledig op maat én met KMO portefeuille

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x