Expertises

Tot voor kort was Hallinto hét kantoor waar je terecht kon voor uitvoerende administratieve ondersteuning. Voortaan begeleid ik je naar een optimale werkwijze en ben ik je wegwijzer zijn naar een administratief freelancer die jouw administratie verwerkt.

De combinatie van de juiste processen en een uitvoerende administratief freelancer maken van jouw kantoor een administratieve parel.

Waar wil jij op inzetten?

Financiële Administratie

Welkom bij Hallinto, je freelance admin professional die je boekhoudkundige administratie optimaliseert en je zonder zorgen door iedere maandafsluiting loodst. Laat je niet achtervolgen door onbetaalde facturen. Kies voor financiële ondersteuning daar waar je het nodig heeft en bespaar tijd en geld.

Personeelsadministratie

Hallinto is je administratieve rechterhand die alles wat betreft personeelszaken voor haar rekening neemt. Van personeelsbeheer, salarisadministratie, arbeidscontracten opmaken tot arbeidsvoorwaarden, evaluaties en afwezigheden: Hallinto neemt deze ballast van uw schouders. Start hier!

Office Management

Hallinto is gespecialiseerd in Office Management van A-Z. Je kan op mij rekenen voor gebouwbeheer, GSM en wagenparkbeheer, leverancierscontracten, kantoorbestellingen, inventariseren, digitaliseren van dossiers … Neem contact op met Hallinto en bevrijd jezelf van overtollige administratieve lasten!

Marketing Administratie

Als freelance marketing administrator werk ik creatief, hands-on en vooral heel praktisch. Denk maar aan het bestellen van naamkaartjes, folders, briefpapier en banners of de administratieve opvolging van een beurs of evenement. Hallinto profileert zich als de ideale rechterhand bij al uw marketing administratie, per uur of per project.

Sales Administratie

Hallinto is een extern administratiekantoor dat letterlijk en figuurlijk in je bedrijf stapt om enkele uren per week of per maand je salesteam te ondersteunen. Salesprocessen uittekenen, klassement opstarten, offertes maken, stockbeheer opvolgen, facturen en betalingen, CRM systemen implementeren. Minder stress.

Admin Scan

Zijn alle taken in je organisatie logisch verdeeld en gedelegeerd? Wil je weten of iedereen optimaal ingezet is, dan kan een scan van je huidige administratieve flow een hulp bieden om keuzes te maken of beslissingen te nemen.

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x