24 mei 2018

Hallo, mijn naam is Lily

Hallo

Mijn naam is Lily en ik heb de taak om te vertellen over onze administratieve ontdekkingen, bekommernissen, succesverhalen, ondervindingen, etc... Kortom, al wat er op ons pad kruist en waarvan we denken dat jij er wat aan hebt.

Soms ga je jezelf herkennen in verhalen, soms gaat het wat ver van je bed zijn, soms ga je erdoor geraakt zijn, en heel soms kan het je boos maken.
Ik neem geen blad voor de mond; onderschat mij dus niet. Maar weet dat wat ik ook vertel, het altijd met de beste bedoelingen is voor jouw bedrijf. Want daar is het mij om te doen. 

Zit je met iets of heb jij een onderwerp om mij in te verdiepen, laat het dan weten via info@hallinto.be en dan zoek ik het voor je uit.

Tot snel!

Groetjes
Lily

MIJN TIPS & MUST-DO'S TEGEN DE HECTIEK VAN DE DAG

Over boeken, podcasts, nice-to-haves of gewoon dingen die voor mij het verschil maken.

JOUW VERHAAL IS NOG NIET UITVERTELD

Ook al lijkt je bron opgedroogd. Herbronnen en jezelf heruitvinden. Op zich niets nieuws, maar niet altijd zo eenvoudig.

BABBELEN IS NIET HETZELFDE ALS COMMUNICEREN

Veronderstellingen nekken je keer op keer, en toch blijven we het vaak doen. Ik denk dat, vermoed dat, ga ervan uit dat, ... Te veel aannames zonder echt zeker te zijn. En plots gaat het dan fout.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x