TIME-to-RESET


een programma op maat van jouw organisatie


Is het voor jou al duidelijk welke thema's in jouw organisatie nog onderbelicht zijn? Top, dan kunnen we hiermee aan de slag.

Ben je nog niet zeker over de thema's? Geen nood, een gesprek  brengt klaarheid.Herken jij jezelf hierin?

  • je bent bedrijfsleider en loopt tegen wat grenzen aan
  • je wil je bedrijf naar een volgend niveau tillen
  • je bent op zoek naar een klankbord en mentor om jou te begeleiden
  • je ziet het beeld van je toekomstig bedrijf voor je, maar je mist de concrete stappen om je plan uit te werken


Hoe werkt dit?

KENNISMAKEN

Tijdens een verkennend gesprek nemen we de thema's door. Op die manier komen we tot de essentie van jouw organisatie.

TIJDSDUUR TRAJECT:

Voor het vastleggen van een traject kijken we in eerste instantie naar het aantal thema's dat je graag aan bod wil laten komen, maar evenzeer naar jou als ondernemer en de vorm van support die wenselijk is.

FREQUENTIE:

De ideale frequentie van onze live sessies is 3 weken, maar als een andere frequentie jou beter uitkomt, dan passen we dit aan. Zolang het ritme voldoende uitdaging geeft, is elke aanpassing prima.

VOLGORDE VAN DE THEMA'S:

Prioriteiten vastleggen? Het mag, maar het is geen must. De meeste thema's haken op elkaar in. Soms maken we een sprong naar een ander thema, soms werken we rechtlijnig het thema af.

DE SESSIES

Elke live sessie van 2,5 uren is gevuld met content, met theorie en met effectieve praktische toepassingen op jouw bedrijf. Mogelijk ook met een lijstje to-do's die we de week erop  bespreken tijdens een online opvolgmoment.

RESULTAAT:

Bij de start van onze samenwerking leggen we de verwachtingen en gewenste uitkomst vast, per thema en in het geheel, maar op een realistische manier. Een resultaat is haalbaar dankzij commitment, inzet en doorzetting.
Ik ben er klaar voor. Jij ook?


Wil je hier meer over weten of een concrete vraag bespreken?


JA, IK HEB INTERESSE
SUBSIDIES VOOR WERKBAAR WERK


De overheid geeft een subsidie tot € 9.000 voor verandering en verbetering van je organisatie met het oog op werkbaar werk.

De Vlaamse overheid investeert in werkbare jobs. Daarom kan jouw organisatie ook dit jaar opnieuw een werkbaarheidscheque aanvragen om een scan te laten uitvoeren rond verschillende aspecten van werkbaarheid op het werk.


Lees hier meer:
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x