Financiële Training - Nadine Raes - Aqis

Beste Tilly

“Meten is weten”, deze uitdrukking kennen we maar al te goed. Maar wat betekent dat eigenlijk? En in welke context kunnen we dat gebruiken?

Vanaf onze geboorte worden we al onderworpen aan de “meten is weten”-obsessie: de kleine is x cm lang en weegt x kg. Cijfers die sneller achterhaald zijn dan dat de kaartjes gedrukt zijn.

Tijdens de studies betekende groen meestal OK, rood was de kleur van de West-Vlaamse uitdrukking ‘kjèr ne kjè were”, of voor degenen die graag ondertiteling hebben; “kom nog maar eens terug in september”.

Tijdens mijn leven kwam ik regelmatig tot de constatatie dat sommige metingen vluchtig of zelfs irrelevant zijn, maar sinds de start van onze eigen zaak hield ik bepaalde metingen toch nauwlettend in het oog. Althans, dat dacht ik, .... tot jij jouw diensten voorstelde. Naast de uitgebreide administratieve ondersteuning voor bedrijven biedt Hallinto ook de “Hallinto Academy” aan, opleidingen om de organisatie en administratie van een bedrijf te optimaliserern.

Wel, in mijn geval was dat veel meer dan “optimaliseren”. Door jouw toedoen begon ik cijfers op te volgen die ik nog nooit eerder uit mijn boekhouding kon halen. En heel belangrijk, je gaf me een deftig systeem om niet alleen naar de cijfers uit het verleden, maar ook en vooral, naar de cijfvers van de toekomst te kijken. En dat maar een aanzienlijk verschil. De juiste acties kiezen, tijdig bijsturen, het worden nu allemaal heel snel duidelijk en dat... danzij jou en de Halinto services.

Bedankt, Tilly, voor de eyeopeners, voor de ondersteuning, voor het completere zicht op de cijfers. “Meten is weten” heb jij toegankelijker gemaakt. Een aanrader voor degenen die de illusie hebben dat ze hun bedrijfscijfers goed opvolgen.

Met hartelijke groeten
Nadine Raes


Februari 2019

An Brems - Glinster

Office Coaching traject

Jens De Meester - Jayjays

Office Coaching

An Deroost op training

Als je je cijfers onder de knie hebt, gaat er een nieuwe wereld voor je open. An kwam, zag en overwon.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x