Ondersteuning nodig?

Het ondernemend landschap van België is bezaaid met kleine bedrijven die zich elke dag smijten om hun business gaande te houden. Dit alles oversausd met een ondernemer voortdurend tegen zijn/haar grenzen aan loopt waarbij tijd een heel kostbaar goed geworden is.

Sinds 2008 ondersteun ik ondernemers met de verwerking van hun administratie zodat hun beschikbare tijd optimaal ingezet kan worden. Door de toenemende vraag naar ondersteuning heb ik gemerkt dat het aanbod niet voldoende gevolgd is.


Hallinto-Certified biedt de oplossing

Om aan de vraag van de markt te kunnen voldoen, heb ik in 2020 mijn ervaring en kennis omgezet naar een hands-on praktische opleiding tot administratief freelancers.

 Administratieve mensen die van hun vak een expertise maken en hun opgedane kennis verder uitbouwen tot volwaardige administratief freelancers om elke kleine onderneming te kunnen ondersteunen.

Het certified-embleem draagt bij tot de kwaliteit in service die zij aan de dag leggen om hun klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Welke hulp sluit aan bij jouw noden?

Steek je zelf teveel tijd en energie in de voorbereiding van je boekhouding? Loopt de maandelijkse loonverwerking steeds achter? Kom je er niet toe om nieuwe leveranciers te zoeken? Schiet het factureren er altijd bij in? Is de verwerking van je bestellingen voor jou energievretend?

In kleine bedrijven gaat het over de optelsom van kleine dingen die steeds blijven liggen en daar wil jij van af, want de kracht van een onderneming zit in de vlotheid van de interne werking. Loopt je administratie stroef, dan heeft dat heel wat impact op de uitstraling van je volledige organisatie.


Vind jouw match

Maand na maand groeit de groep van gecertificeerde administratief freelancers en mogelijk zit jouw match er tussen.

Ben je op zoek naar iemand die flexibel werkt? Wil je liever iemand die tot bij jou op kantoor komt? Iemand uit jouw buurt of het maakt niet uit? Van een uur tot meer dan een dag per week? Voor bepaalde taken of voor alle administratieve taken?  Alle wensen staan ter bespreking.

Elke samenwerking die je wil bespreken is rechtstreeks met de administratief freelancer. Er zijn dus geen tussenschakels die de samenwerking bemoeilijken.Ondersteuning nodig?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x