Werkprocessen voor makkelijker samenwerken

Situering

Je hebt kleine onderneming en misschien ben je vandaag de enige medewerker in je organisatie.

Als jij groeiplannen hebt, dan betekent dit meestal dat je een team van medewerkers zal gaan uitbouwen.Samenwerken met teamleden vraagt om duidelijke communicatie zodat alle taken tot een gewenst resultaat leiden. Maar dat gaat niet vanzelf. En dat resultaat is misschien ook niet altijd hetzelfde.

Om dat te voorkomen heb je werkprocessen en procedures nodig die jou als ondernemer vooruit helpen en die een leidraad zijn voor al je teamleden.

Doelgroep

Ondernemers met groeipotentieel
Kleine ondernemingen met een team

Wat leer je in deze workshop?

  • Definities - Wat is het verschil tussen een werkproces, een procedure, een instructie en een beleid
  • Hoe breng je al je werkprocessen in kaart
  • Hoe vertaal je werkprocessen naar procedures
  • Hoe maak je een procedure?
  • Hoe laat je je team meewerken aan de uitbouw van je bedrijfsprocedures?
  • Hoe creëer je een draagvlak voor je team

Wat haal je uit deze workshop?

Je stapt uit de sessie met een basis van je eigen bedrijfsprocessen en minstens één volledig uitgewerkte procedure.


Live workshop

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers

€ 369,00 per deelnemer
Jouw investering inclusief de KMO-Portefeuille is slechts € 258,30


Datums BOUW:

  • 14 september 2023 - van 13u30 tot 17u30


Locatie: 
Officenter
Grauwmeer 1
3001 Heverlee


JA, IK SCHRIJF ME IN

Kan je  gebruik maken van de KMO-Portefeuille? JA

Subsidies van de Vlaamse Overheid

Hallinto is geregistreerd dienstverlener (DV.O219845) van de KMO-Portefeuille en deze live training komt in aanmerking voor de subsidie van 30% van de Vlaamse Overheid. Wil u hier gebruik van maken, neem dan contact op via tilly@hallinto.be vóór je registratie. 

Meer informatie over de KMO-P vind je hier.

Werkprocessen voor makkelijker samenwerken

Financieel dashboard van een klein bedrijf

Als niemand jou vertelt hoe je financieel kan vooruitkijken voor je bedrijf, dan blijf je op je honger zitten. In deze praktische workshop leer je met je eigen cijfers omgaan dat het geen maat kent. Wees jouw boekhouder te slim af door zelf alles onder controle te krijgen en te weten welke koers jouw bedrijf zal varen.

Lees meer

HR voor ondernemers

Je bedrijf laten groeien gebeurt in de meeste gevallen door het uitbouwen van een team en daar komt heel wat bij kijken, zowel organisatorisch als administratief. Er zijn heel wat verplichtingen, maar ook heel wat zaken die het vertoeven van medewerkers een stuk aangenamer kunnen maken. Deze workshop is erop uitgerust om jou beslagen en gewapend succesvol te laten groeien.

Lees meer

Administratie en organisatie van een klein bedrijf

De grote struikelblok van heel wat kleine ondernemers wordt in deze workshop met de grond gelijk gemaakt. Na het volgen van deze sessie heb je een efficiënte administratie waar je jarenlang kan op terugvallen en dat heel makkelijk deelbaar is met je toekomstig team.

Lees meer

Strategie omzetten naar een uitvoerplan

Een bedrijfsdoel bepalen, is één ding. Dit doel omzetten in een strategisch uitvoerplan met duidelijke milestones, is vaak een ander paar mouwen. Ben je op zoek naar een praktische workshop om jouw doelen in een haalbaar stappenplan te gieten, dan is dit jouw ding.

Lees meer

Van ideale klant naar gevulde klantenportefeuille

Hoe zoek je nieuwe klanten? Of hoe bepaal je wie jouw klanten mogen zijn? Hoe breng je een nieuw product aan de man? Deze workshop maakt je wegwijs.

Lees meer

Digitaliseren

Het tijdperk van de papieren administratief ligt grotendeels achter ons, maar het vergt één en ander om helemaal mee te zijn. En ook al weet je wat jouw einddoel zou moeten zijn, de weg ernaartoe is niet altijd even makkelijker voor iedereen.

Lees meer

Mindset

Hoe beter we onszelf kennen, hoe makkelijker we kunnen begrijpen waarom we reageren zoals we doen. Verrassend om eens anders in de spiegel te kijken naar wie we zien en om onzelf anders te leren kennen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x