Strategie omzetten naar een uitvoerplan

Situering

Je hebt kleine onderneming en je wil je droom omzetten in haalbare bedrijfsdoelen, want wat jouw aandacht krijgt, is realiseerbaar.

Deze workshop legt de basis en helpt je om een uitvoerplan te maken waarin je strategische doelen uitwerkt en uitrolt voor jouw bedrijf.

Doelgroep

Beginnende of ervaren ondernemers en hun partners die hun bedrijf willen sturen naar een volgend niveau.
Voorkennis is geen vereiste, maar gedrevenheid is een must!

Wat leer je in deze workshop?

  • Een strategisch plan maken, doe je niet op een paar uren. Het vergt denkwerk, opzoekwerk, onderzoek en daar heb je voordien misschien nog nooit tijd voor gemaakt. In deze workshop leer je stilstaan bij de aspecten die van tel zijn om tot een gefundeerd strategisch plan te komen.
  • Je leert naar je bedrijf te kijken met een strategische bril.
  • Al je denkwerk wordt omgezet in een uitvoerplan. Je werkt alle deelaspecten uit in hapklare stappen en bouwt aan een concreet stappenplan met milestones.
Live workshop

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers

€ 369,00 per deelnemer
Jouw investering inclusief de KMO-Portefeuille is slechts € 258,30


Datums:

  • nog geen nieuwe datums gekend, maar wil je een workshop voor jou individueel, neem dat zeker contact op.


Locatie: 
Officenter
Grauwmeer 1
3001 HeverleeKan je  gebruik maken van de KMO-Portefeuille? JA

Subsidies van de Vlaamse Overheid

Hallinto is geregistreerd dienstverlener (DV.O219845) van de KMO-Portefeuille en deze live training komt in aanmerking voor de subsidie van 30% van de Vlaamse Overheid. Wil u hier gebruik van maken, neem dan contact op via tilly@hallinto.be vóór je registratie. 

Meer informatie over de KMO-P vind je hier.Strategie omzetten naar een uitvoerplan

Financieel dashboard van een klein bedrijf

Als niemand jou vertelt hoe je financieel kan vooruitkijken voor je bedrijf, dan blijf je op je honger zitten. In deze praktische workshop leer je met je eigen cijfers omgaan dat het geen maat kent. Wees jouw boekhouder te slim af door zelf alles onder controle te krijgen en te weten welke koers jouw bedrijf zal varen.

Lees meer

HR voor ondernemers

Je bedrijf laten groeien gebeurt in de meeste gevallen door het uitbouwen van een team en daar komt heel wat bij kijken, zowel organisatorisch als administratief. Er zijn heel wat verplichtingen, maar ook heel wat zaken die het vertoeven van medewerkers een stuk aangenamer kunnen maken. Deze workshop is erop uitgerust om jou beslagen en gewapend succesvol te laten groeien.

Lees meer

Administratie en organisatie van een klein bedrijf

De grote struikelblok van heel wat kleine ondernemers wordt in deze workshop met de grond gelijk gemaakt. Na het volgen van deze sessie heb je een efficiënte administratie waar je jarenlang kan op terugvallen en dat heel makkelijk deelbaar is met je toekomstig team.

Lees meer

Werkprocessen voor makkelijker samenwerken

Werken met een team is anders dan alleen werken. Jij weet hoe je iets doet en tot welk resultaat je wil komen. Wil je dat iedereen in jouw team datzelfde resultaat bekomt, dan is goede communicatie nodig en dit doe je via duidelijke werkprocedures. In deze training leer je aan hoe je dit op de meest eenvoudige manier kan doen.

Lees meer

Van ideale klant naar gevulde klantenportefeuille

Hoe zoek je nieuwe klanten? Of hoe bepaal je wie jouw klanten mogen zijn? Hoe breng je een nieuw product aan de man? Deze workshop maakt je wegwijs.

Lees meer

Digitaliseren

Het tijdperk van de papieren administratief ligt grotendeels achter ons, maar het vergt één en ander om helemaal mee te zijn. En ook al weet je wat jouw einddoel zou moeten zijn, de weg ernaartoe is niet altijd even makkelijker voor iedereen.

Lees meer

Mindset

Hoe beter we onszelf kennen, hoe makkelijker we kunnen begrijpen waarom we reageren zoals we doen. Verrassend om eens anders in de spiegel te kijken naar wie we zien en om onzelf anders te leren kennen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x