HR voor ondernemers

Situering

Je bedrijf laten groeien gebeurt in de meeste gevallen door het uitbouwen van een team en daar komt heel wat bij kijken, zowel organisatorisch als administratief.  Er zijn heel wat verplichtingen, maar ook heel wat zaken die het vertoeven van medewerkers een stuk aangenamer kunnen maken.

Deze workshop is erop uitgerust om jou beslagen en gewapend succesvol te laten groeien, want een goede voorbereiding draag je voor lange tijd mee en zorgt ervoor dat jouw team zich altijd goed omringd voelt.


Doelgroep

Ondernemers met groeiplannen en zin voor teamuitbreiding.
Ervaring of voorkennis is niet nodig.


Wat leer je in deze workshop?

  • Dit is de workshop waar je leert hoe je het doet en niet alleen wat je moet doen
  • Wat zijn de wettelijke verplichtingen en formaliteiten
  • Opmaken van een personeelsbeleid
  • Opmaken van eigen templates en voorbeelddocumenten
  • Wie zijn je partners: hoe maak je keuzes en wat doen zij voor jou?
  • Jouw taken als werkgever
  • De werkgever door de ogen van de werknemer
  • De levensloop van een werknemer in het bedrijf
  • Wat zijn de must-haves en nice-to-haves voor een lange samenwerking

Je verlaat de workshop met een goed fundament voor je eigen personeelsafdeling zodat je niet verrast wordt door onverwachte of onbekende situaties.Live workshop

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers

€ 369,00 per deelnemer
Jouw investering inclusief de KMO-Portefeuille is slechts € 258,30
Datums:
  • 25 oktober 2023 - van 13u30 tot 17u30

Locatie:
Officenter
Grauwmeer 1
3001 HeverleeKan je  gebruik maken van de KMO-Portefeuille? JA

Subsidies van de Vlaamse Overheid

Hallinto is geregistreerd dienstverlener (DV.O219845) van de KMO-Portefeuille en deze live training komt in aanmerking voor de subsidie van 30% van de Vlaamse Overheid. Wil u hier gebruik van maken, neem dan contact op via tilly@hallinto.be vóór je registratie. 

Meer informatie over de KMO-P vind je hier.HR voor ondernemers

Financieel dashboard van een klein bedrijf

Als niemand jou vertelt hoe je financieel kan vooruitkijken voor je bedrijf, dan blijf je op je honger zitten. In deze praktische workshop leer je met je eigen cijfers omgaan dat het geen maat kent. Wees jouw boekhouder te slim af door zelf alles onder controle te krijgen en te weten welke koers jouw bedrijf zal varen.

Lees meer

Administratie en organisatie van een klein bedrijf

De grote struikelblok van heel wat kleine ondernemers wordt in deze workshop met de grond gelijk gemaakt. Na het volgen van deze sessie heb je een efficiënte administratie waar je jarenlang kan op terugvallen en dat heel makkelijk deelbaar is met je toekomstig team.

Lees meer

Werkprocessen voor makkelijker samenwerken

Werken met een team is anders dan alleen werken. Jij weet hoe je iets doet en tot welk resultaat je wil komen. Wil je dat iedereen in jouw team datzelfde resultaat bekomt, dan is goede communicatie nodig en dit doe je via duidelijke werkprocedures. In deze training leer je aan hoe je dit op de meest eenvoudige manier kan doen.

Lees meer

Strategie omzetten naar een uitvoerplan

Een bedrijfsdoel bepalen, is één ding. Dit doel omzetten in een strategisch uitvoerplan met duidelijke milestones, is vaak een ander paar mouwen. Ben je op zoek naar een praktische workshop om jouw doelen in een haalbaar stappenplan te gieten, dan is dit jouw ding.

Lees meer

Van ideale klant naar gevulde klantenportefeuille

Hoe zoek je nieuwe klanten? Of hoe bepaal je wie jouw klanten mogen zijn? Hoe breng je een nieuw product aan de man? Deze workshop maakt je wegwijs.

Lees meer

Digitaliseren

Het tijdperk van de papieren administratief ligt grotendeels achter ons, maar het vergt één en ander om helemaal mee te zijn. En ook al weet je wat jouw einddoel zou moeten zijn, de weg ernaartoe is niet altijd even makkelijker voor iedereen.

Lees meer

Mindset

Hoe beter we onszelf kennen, hoe makkelijker we kunnen begrijpen waarom we reageren zoals we doen. Verrassend om eens anders in de spiegel te kijken naar wie we zien en om onzelf anders te leren kennen.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x