Werkwijze

U bent een éénmanszaak, een groeier of een kmo? En u wilt zich blijven focussen op uw kerntaken? Prima, Hallinto schuift mee aan tafel om te bespreken hoe we kunnen ondersteunen in uw personeelsadministratie, boekhouding, financiële planning, sales- en marketingprocessen. 

STAP 1 | ANALYSE

Met de juiste vragen analyseert Hallinto uw administratieve flow. Welke praktische pijnpunten zijn er in uw onderneming? Welke administratieve procedures en processen moeten geoptimaliseerd worden? Hoe berekent u uw omzet? Met welke software werkt u? We werpen ook een kritische blik op uw kasten om te kijken of er verbeteringen mogelijk zijn in uw klassement. 

STAP 2 | DENKEN

We komen een 2de keer langs om ons plan van aanpak te bespreken. We overlopen de mogelijke trajecten, leggen de prioriteiten vast en stellen een planning op. Heeft u nood aan enkele uren administratieve opvolging of is een totaalaanpak noodzakelijk? Aan u de keuze! Omdat u, net zoals wij, niet houdt van onaangename verrassingen, maken we duidelijke prijsafspraken. 

STAP 3 | DOEN

Afhankelijk van welke formule u kiest, blokkeren we vaste uren in onze agenda of komen we éénmalig langs. Om u de beste service te kunnen geven, werken we met key accounts, zodat u zoveel mogelijk met dezelfde Hallinto-medewerker werkt, die uw bedrijf en werking door en door kent. Wij werken discreet, transparant, punctueel en hands-on.

STAP 4 | EVALUEREN

Wij stellen ons op als een objectief, maar flexibel klankbord, waarbij u terecht kunt met al uw vragen rond personeelsadministratie, boekhouding, gebouwbeheer, sales en marketing. We analyseren voortdurend uw werksituatie en sturen bij waar nodig. We streven 100% naar tevreden klanten en herstellen uw gemoedsrust en administratief comfort. 

Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare administratieve partner die uw kantoor netjes en nauwkeurig organiseert volgens uw wensen? 

Stop met zoeken, start met vinden!

 

Meer informatie rond onze formules? Lees meer >>
Meer weten over onze administratieve opleidingen? Klik hier >>

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x