Voor de administratief medewerker

Ben jij dé administratieve medewerker in een klein bedrijf en kan je met je vragen niet onmiddellijk terecht bij de zaakvoerder?
Dat is niet uitzonderlijk, want jouw manager is het bedrijf opgestart vanuit een totaal andere invalshoek dat de verwerking van de administratie.

Maar tegelijk bestaat de kans dat je vaak op je honger blijft zitten op vlak van ondersteuning en persoonlijke evolutie en dat is nergens voor nodig.


Jouw verwachting, mijn doel

De uitbouw van een eenvoudige administratieve organisatie en het aanreiken van efficiënte start-up tools die jou vooruithelpen bij een optimale administratieve werking.

Inhoudelijke aspecten zoals structuur, werkmethodes en systemen komen hierbij aan bod. We onderzoeken en analyseren de "best practices" voor het kantoor waarin jij werkt zodat je steeds efficiënt en met de juiste systemen aan de slag kan.


Hoe werkt dit?

1| Startsessie
De eerste stap is een intakegesprek om duidelijkheid te krijgen in je huidige kennis en de verwachtingen die je hebt. Verder maken we een uitvoerplan en leggen we de milestones vast.

2| Werksessies
Jouw traject bestaat uit een aantal sessies waarbij we de basis leggen. Ik voorzie je van informatie, templates, en tools waarmee jij concreet aan de slag kan.

3| Opvolging
Het uiteindelijke succes wordt bepaald door de mate waarin je het samengestelde plan toepast. Om het beoogde resultaat te bereiken, organiseren we opvolgmomenten in maanden volgend op de laatste sessie a rato van 1 uur online per maand.Hallinto is hét administratiekantoor dat je coacht naar een efficiënt en georganiseerd kantoor! 
Volledig op maat én met KMO portefeuille

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x