Over Hallinto

Hallinto: de start

De founder en drijvende kracht achter Hallinto is Tilly Buelens. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in administratie, HR, finance, quality, management bij nationale en internationale bedrijven startte ze in 2008 een eigen zaak met een duidelijke missie: haar expertise en ervaring uitrollen voor starters, groeiers en KMO’s.
Intussen is Hallinto een gevestigde waarde bij ondernemingen in de regio Vlaams-Brabant, Kempen en Limburg.

“Hallinto is het Finse woord voor administratie en dat is onze core business. Met een passie voor paperassen en met kennis en kunde ondersteun ik kleine en grote ondernemingen.”


Hallinto: de expertises

Gedurende 11 jaar heb ik samen met mijn team van admin consultants de administratie verwerkt van tientallen KMO's en zelfstandigen. 

Vandaag is de basispijler van Hallinto het begeleiden van bedrijven in hun financieel plan, de werkprocessen en hun organisatie. Vanuit meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren en verwerken van de administratie in elk van deze domeinen deel ik vandaag mijn kennis met ondernemers.

Als office advisor breng ik helderheid in je doelstellingen en stellen we samen een groeiplan op. Ik deel dan ook met plezier mijn expertise in onder meer officemanagement, boekhouding en personeelszaken. Hallinto werkt op maat van jouw ambities, altijd.

“Alles begint met degelijke processen, heldere afspraken en een duidelijk klassement. Onze klanten zijn steeds enorm dankbaar, en dat blijft mijn drijfveer: 100% klantentevredenheid!”


Hallinto: de klanten

Mijn klantenbestand is zeer divers met onder andere IT bedrijven, aannemers, sanitaire installateurs en verzekeringsmakelaars, artsen, copywriter, .... 

Ik heb ervaring in zowat ieder bedrijfsdomein en weet perfect structuur te brengen in alle administratieve processen binnen je onderneming. Geen copy-paste-aanpak, want elk bedrijf is anders en elke zaakvoerder heeft andere noden en wensen.

“Orde scheppen in de wanorde, processen optimaliseren, bijsturen en coachen… ik ontzorg en ondersteun de ondernemers in hun ondernemerschap en dat is ontzettend boeiend.”

 

Op zoek naar een office advisor die je helpt structuur te brengen in je onderneming?


Hallinto-Certified: de freelancers

Eind 2019 heb ik afscheid genomen van het werken met een team, maar dat maakt me des te meer gedreven en gemotiveerd om collega's op weg te helpen.

Wil je meer weten over het programma? Lees hier meer
Of ben je op zoek naar een administratief freelancer om jouw administratie te verwerken? Laat het mij weten, ik verwijs je graag door.keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x