Opleidingen


HallintoAcademy is ontstaan op vraag van ondernemers die zelf graag de touwtjes in handen houden. Ondernemers die zich graag zelf ontfermen over hun cijfers, hun administratie, hun organisatie en er plezier in scheppen om goed onderlegd te zijn.

Welke modules kan u bij ons volgen?

  • FINANCIEEL vooruitkijken wordt in kleine ondernemingen nog veel te weinig gedaan.
    In deze training leren we u aan om kostenbudgetten op te maken en te beheren. Vanuit deze budgetten zetten we de volgende stap naar het becijferen van een omzetprognose zodat u op elk moment van een werkjaar op de hoogte bengt van uw cijfers. Want meten is weten!

  • Stapels papieren en mappen in de kast maken geen klassement. Wij helpen u op weg naar een eenvoudig klassement dat makkelijk vol te houden is. In onze module ORGANISATIE  ontdekt u aan hoe het anders kan.

  • Een kleine onderneming kan het verschil maken  door de juiste SALES-technieken. Bij ons komt u te weten waar u moet op letten, wat u wel of net niet moet doen om een deal te kunnen sluiten.

  • Onze module ADMINISTRATIE  helpt uw administratieve rechterhand met kennis, tips, informatie over het reilen en zeilen in uw onderneming zodat alles efficiënt en optimaal verwerkt kan worden. Doet u alles zelf als ondernemer, dan is deze training ook voor u bedoeld.

  • Heel wat ondernemers werken met EXCEL en Word, maar helaas met te weinig praktische kennis. Via deze training kan u nadien beter aan de slag, verliest u minder tijd en gebruikt u de applicaties voor de juiste toepassingen.

Waar maken wij voor u het verschil?

Hallinto voorziet in praktijkgerichte cursussen die u helpen uw organisatie en bedrijfsadministratie te optimaliseren. 

We gaan aan de slag met uw cijfers en uw gegevens zodat dit voor u een training op uw maat wordt. U gaat naar huis met kant en klare resultaten.

De trainingen worden gegeven door:
  • Tilly Buelens, zaakvoerder van Hallinto en bijna 30 jaar administratief expert
  • Paul Van de Putte, sales expert en zaakvoerder van Quadrillion
  • Pieter Commerman, zaakvoerder van I-commit en expert in MS Office-applicaties


Wij zijn KMO-Portefeuille dienstverlener

Als dienstverlener  van de KMOP geniet u van 40% subsidie op onze tarieven.
Kom er meer over te weten via 


Opleidingen
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x