Opleidingen


HallintoAcademy is ontstaan op vraag van ondernemers die zelf graag de touwtjes in handen houden. Ondernemers die zich graag zelf ontfermen over hun cijfers, hun administratie, hun organisatie en er plezier in scheppen om goed onderlegd te zijn.

Welke modules kan je bij ons volgen?

  • FINANCIEEL vooruitkijken wordt in kleine ondernemingen nog veel te weinig gedaan.
    In deze training leer je om kostenbudgetten op te maken en te beheren. Vanuit deze budgetten zetten we de volgende stap naar het becijferen van een omzetprognose zodat je op elk moment van een werkjaar op de hoogte bengt van uw cijfers. Want meten is weten!

  • Stapels papieren en mappen in de kast maken geen klassement. Ik help je op weg naar een eenvoudig klassement dat makkelijk vol te houden is. In onze module ORGANISATIE  ontdek je hoe het anders kan.

  • Een kleine onderneming kan het verschil maken door een goede interne werking.Tijdens deze workshop leer je je eigen bedrijfsprocessen uit te werken waarmee iedereen aan de slag kan en waarmee je je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

  • Onze module ADMINISTRATIE  helpt je administratieve rechterhand met kennis, tips, informatie over het reilen en zeilen in jouw onderneming zodat alles efficiënt en optimaal verwerkt kan worden. Doe jij alles zelf als ondernemer, dan is deze training ook voor jou bedoeld.


Waar maak ik voor jou het verschil?

Hallinto voorziet in praktijkgerichte cursussen die je helpen om je organisatie en bedrijfsadministratie te optimaliseren. 

We gaan samen aan de slag met jouw cijfers en jouw gegevens zodat dit voor jou een training op uw maat wordt. Je gaat naar huis met kant en klare resultaten.

Al deze workshops worden door mezelf, Tilly Buelens, gegeven. Met meer dan 30 jaar ervaring in administratie en 12 jaar ervaring als ondernemer, deel ik mijn kennis graag met anderen.


KMO-Portefeuille dienstverlener

Als dienstverlener  van de KMOP geniet u van 30% subsidie op onze tarieven.
Kom er meer over te weten via


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x