Ondernemen op z'n best

Het succes van een onderneming zit mede in de kleine dingen die je niet ziet, maar die er heel erg toe doen.

desktop_mac

Administratief Beheer

Heel wat kleine ondernemer struikelen over de hoeveelheid administratie en vinden moeilijk een manier om hiermee om te gaan. Dit gaat over methodieken, structuur en systemen die niet altijd aanwezig zijn en waardoor er meer tijd en energie naartoe gaan dan wenselijk is.
Deze workshop helpt jou naar een efficiënte administratie waar je jarenlang kan op terugvallen en dat heel makkelijk deelbaar is met je (toekomstig) team.

cached

Financieel Beheer

Cijfers worden vaak doorgeschoven naar de boekhouder. Onterecht, echter.
Want als ondernemer sta jij aan het roer van je bedrijf en heb jij de touwtjes in handen om een succesvolle toekomst uit te bouwen.
Een financiële vooruitblik en kennis op je tarieven brengt rust in je organisatie. Deze praktische workshop geeft je zicht op je cijfers en laat je toe om je toekomst te monitoren. Je stapt uit de sessie met een concreet financieel plan dat voor jouw bedrijf werkt.

rotate_right

Procesbeheer

Werken met een team vergt een andere aanpak dan solo-ondernemen. Als ondernemer weet jij hoe je een taak tot een gewenst resultaat brengt. Wil je dat iedereen in jouw team datzelfde resultaat bereikt, dan is goede communicatie nodig. De beste manier om dit tot uiting te brengen, zijn duidelijke werkprocessen en processen. In deze workshop leer je er alles over.

wb_incandescent

Strategisch Beheer

Een bedrijfsdoel bepalen, is één ding. Dit doel omzetten in een strategisch uitvoerplan met duidelijke milestones, is vaak een ander paar mouwen.
Deze workshop neemt je stap per stap mee in dit traject aan de hand van een gedetailleerd strategisch uitvoerplan.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x