MINI-SPARRING - INSCHRIJVING

Bedankt voor je inschrijving in een MINI sparringabonnement. 

Mijn belofte aan jou is dat ik al mijn kennis en vaardigheden zal inzetten om jouw bedrijf en jou als ondernemer te laten groeien vanuit de buik van je organisatie.

ABONNEMENT

Een abonnement is voor vier opeenvolgende maanden en wordt maandelijks vooraf gefactureerd. Na betaling van het abonnement kunnen we ongestoord van start.
Verlengen kan altijd, maar is jouw vrije keuze en dus niet onderworpen aan stilzwijgende verlenging, maar is telkens voor een volgende periode van 4 maanden.

Dit sparringabonnement moet vooral jou ten dienste staan.

WERKWIJZE

Een MINI-abonnement bevat één maandelijkse sessie van twee uren die we online of offline organiseren. Een offline sessie gaat door in het kantoor van Hallinto, want even uit jouw omgeving zijn, werkt verrijkend en zorgt ervoor dat je je loskoppelt van je bezigheden.

De vier afspraken worden bij aanvang ingepland zodat je hier verder geen rekening hoeft mee te houden in je agenda. Kies je afspraakmomenten echter zorgvuldig uit, want annuleringen blokkeren jouw vooruitgang.

Kick-off

Onze eerste afspraak trekken we op gang door jouw doelen en wensen goed te kaderen. Hoe beter we op elkaar afgestemd zijn, hoe meer jij er kan uithalen en hoe beter ik jou ten dienste kan staan.

OP DE AGENDA

Inhoudelijk heb jij de vrijheid om de sessie zelf in te vullen, maar een minimum aan voorbereiding is wel aangewezen en dit hoeft niets spectaculair te zijn.

Een lijstje of een overzichtje van de zaken die je graag bespreekt, is vaak al voldoende om de sessie nuttig in te vullen. Vul je lijstje aan telkens er iets in je hoofd opkomt, of wanneer je gaandeweg tegen iets aanloopt. Op die manier heb je steeds wat aan te brengen om mee aan de slag te gaan.
Je eerste lijstje begin je nadat je je hier ingeschreven hebt. De volgende lijstjes start je na elke sessie.

DEELNEMERS

Enkel jij en ik zijn deelnemers aan deze sessies waarbij confidentialiteit en discretie key-words zijn. Dit forum biedt je een veilige omgeving waarbij niets uit je professioneel gebeuren onbespreekbaar is.


Tarief

De maandelijkse facturatie is € 250,00 btwe en dit gedurende 4 opeenvolgende maanden.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x