Sales Administratie

Offertes, facturen, bestellingen, stockbeheer, betalingen… hoe vlot verloopt uw salesproces? Bent u veel op de baan en verliest u kostbare tijd met uw administratie? Zijn uw softwaresystemen niet op elkaar afgestemd?

Hallinto is uw professionele sparringpartner die uw salesproces optimaliseert. Wij nemen de tijd om uw salesflow te analyseren, van prospect en offerte tot factuur en betaling.

Salesadministratie van A tot Z

Met een analytische en kritische blik zoekt Hallinto structuren en optimalisaties in uw salesprocessen. Staat u onder druk, heeft u geen tijd of zijn uw systemen niet op elkaar afgestemd? Dankzij onze jarenlange ervaring met salesprocessen, administratie en boekhouding analyseren we uw huidige werking in snel tempo en bieden we praktische oplossingen aan. Stap voor stap.

Waarvoor mag u Hallinto bellen?

  • Salesproces uittekenen, analyseren en optimaliseren
  • Klassement opstarten, procedures uittekenen 
  • Offertes maken of voorbereiden
  • Nauwkeurige opvolging van facturen en betalingen
  • CRM systemen implementeren
  • En zoveel meer…

Freelance sales medewerker gezocht?

Hallinto is een extern administratiekantoor dat letterlijk en figuurlijk in uw bedrijf stapt om enkele uren per week of per maand uw salesteam te ondersteunen. Dankzij onze empathische aanpak veroordelen wij nooit en helpen we waar we kunnen. Wij nemen graag die taken over waar u stress van krijgt, maar durven ook suggesties doen om uw salesprocessen te optimaliseren. 

Hallinto bundelt jaren ervaring en actuele kennis uit verschillende sectoren en bedrijven en zet deze systematisch in om uw sales en administratie te perfectioneren. 

 

Sales Administratie
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x