Sales Administratie

Offertes, facturen, bestellingen, stockbeheer, betalingen… hoe vlot verloopt jouw salesproces? Ben je veel op de baan en verlies je kostbare tijd met je administratie? Zijn je softwaresystemen niet op elkaar afgestemd?

Hallinto is je professionele sparringpartner die je salesproces optimaliseert. Ik neem de tijd om je salesflow te analyseren, van prospect en offerte tot factuur en betaling.

Salesadministratie van A tot Z

Met een analytische en kritische blik zoekt Hallinto structuren en optimalisaties in je salesprocessen. Sta je onder druk, heb je geen tijd of zijn jouw systemen niet op elkaar afgestemd? Dankzij mijn jarenlange ervaring met salesprocessen, administratie en boekhouding analyseer ik je huidige werking in snel tempo en bied ik praktische oplossingen aan. Stap voor stap.

Waarvoor mag je Hallinto bellen?

  • Salesproces uittekenen, analyseren en optimaliseren
  • Klassement opstarten, procedures uittekenen 
  • Offertes maken of voorbereiden
  • Nauwkeurige opvolging van facturen en betalingen
  • CRM systemen implementeren
  • En zoveel meer…

Freelance sales medewerker gezocht?

Hallinto is een extern administratiekantoor dat letterlijk en figuurlijk in je bedrijf stapt om enkele uren per week of per maand je salesteam te ondersteunen. Dankzij mijn empathische aanpak veroordeel ik nooit en help ik waar ik kan. Ik neem graag die taken over waar jij stress van krijgt, maar durf ook suggesties doen om je salesprocessen te optimaliseren. 

Hallinto bundelt jaren ervaring en actuele kennis uit verschillende sectoren en bedrijven en zet deze systematisch in om uw sales en administratie te perfectioneren. 

 

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x