Marketing Administratie

Moeten er naamkaartjes of folders besteld worden? Een opendeurdag, een beurs of een personeelsfeest organiseren? Een locatie zoeken, uitnodigingen sturen en inschrijvingen opvolgen? Heb je geen eigen marketingteam in huis? 

Welkom bij Hallinto, je freelance marketing & event planner die alle marketingtaken opneemt en vlekkeloos uitvoert. Zo maak ik tijd vrij in jouw agenda! 


Ondersteuning van je marketing & communicatie

Als freelance marketing administrator werk ik creatief, hands-on en vooral heel praktisch om je team te ondersteunen en de administratieve ballast weg te nemen. Denk maar aan het bestellen van naamkaartjes, folders, briefpapier en banners of de administratieve opvolging van een beurs of evenement. Hallinto profileert zich als de ideale rechterhand bij al je marketing administratie enkele uren per maand of op projectbasis.

Waarvoor kan je Hallinto bellen?

  • Naamkaartjes, folders, banners bestellen
  • Opendeurdag, personeelsfeest, beurs of event organiseren
  • Uitnodigingen sturen, inschrijvingen opvolgen, mails opvolgen
  • Nauwkeurige opvolging van uw project of event
  • Bewaking van timing en budget van je acties
  • Flexibele administratieve hulp wanneer en waar je wenst
  • En zoveel meer…

Freelance marketing administrator gezocht?

Hallinto werkt niet volgens een strikt takenpakket, maar zet haar administratieve krachten in waar en wanneer je het nodig hebt. Het eerste kennismakingsgesprek maakt alles duidelijk. Heb je enkel ondersteuning nodig op je project of kan ik ook helpen met de boekhouding of met loonadministratie? Hallinto stelt zich flexibel op en streeft naar 100 % tevreden klanten! 

Neem contact op met Hallinto en haal extra ondersteuning in huis. Win tijd en focus!

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x