phone +32 16 73 54 42

Marketing Administratie

Als freelance marketing administrator werken we creatief, hands-on en vooral heel praktisch. Denk maar aan het bestellen van naamkaartjes, folders, briefpapier en banners of de administratieve opvolging van een beurs of evenement. Hallinto profileert zich als de ideale rechterhand bij al uw marketing administratie, per uur of per project.

Moeten er naamkaartjes of folders besteld worden? Een opendeurdag, een beurs of een personeelsfeest organiseren? Een locatie zoeken, uitnodigingen sturen en inschrijvingen opvolgen? Hebt u geen eigen marketingteam in huis? 

Welkom bij Hallinto, uw freelance marketing & event planner die alle marketingtaken opneemt en vlekkeloos uitvoert. Zo maken wij tijd vrij in uw agenda! 


Ondersteuning van uw marketing & communicatie

Als freelance marketing administrator werken we creatief, hands-on en vooral heel praktisch om uw team te ondersteunen en de administratieve ballast weg te nemen. Denk maar aan het bestellen van naamkaartjes, folders, briefpapier en banners of de administratieve opvolging van een beurs of evenement. Hallinto profileert zich als de ideale rechterhand bij al uw marketing administratie enkele uren per maand of op projectbasis.

Waarvoor kan u Hallinto bellen?

  • Naamkaartjes, folders, banners bestellen
  • Opendeurdag, personeelsfeest, beurs of event organiseren
  • Uitnodigingen sturen, inschrijvingen opvolgen, mails opvolgen
  • Nauwkeurige opvolging van uw project of event
  • Bewaking van timing en budget van uw acties
  • Flexibele administratieve hulp wanneer en waar u wenst
  • En zoveel meer…

Freelance marketing administrator gezocht?

Hallinto werkt niet volgens een strikt takenpakket, maar zet haar administratieve krachten in waar en wanneer u het nodig heeft. Het eerste kennismakingsgesprek maakt alles duidelijk. Heeft u enkel ondersteuning nodig op uw project of kunnen we ook helpen met de boekhouding of met loonadministratie? Hallinto stelt zich flexibel op en streeft naar 100 % tevreden klanten! 

Onze Hallinto medewerkers zijn multi-inzetbaar en weten van aanpakken. Neem contact op met Hallinto en haal extra ondersteuning in huis. Win tijd en focus!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x