phone +32 16 73 54 42

Financiële Administratie

Welkom bij Hallinto, uw freelance admin professional die uw boekhoudkundige administratie optimaliseert en u zonder zorgen door iedere maandafsluiting loodst. Laat u niet achtervolgen door onbetaalde facturen. Kies voor financiële ondersteuning daar waar u het nodig heeft en bespaar tijd en geld.

Houdt u als ondernemer iedere dag 10 bordjes in de lucht en weegt het bordje boekhouding zwaar door? Bent u een expert in uw vak, maar wilt u ab-so-luut niet bezig zijn met uw papieren? Vergeet u om betalingen correct op te volgen of zucht u al bij het idee om facturen te moeten maken?

Welkom bij Hallinto, uw freelance finance professional die u zonder zorgen door iedere maandafsluiting loodst. Kies voor financiële ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft!

Organiseren, budgetteren en optimaliseren

Hallinto is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw financiële flow! Wij zorgen voor een tijdige en  nauwkeurige opvolging van facturen en betalingen. Van budgetbeheer, boekhouding voorbereiden, offertes opmaken, factuur opstellen tot sales prognoses, onze kennis en ervaring is breed zodat wij perfect kunnen inschuiven in uw bedrijf. Bovendien werken wij bij voorkeur met uw systemen en uw software. 

Waarvoor mag u Hallinto bellen?

  • Financieel administrateur vanaf enkele uren per maand
  • Boekhouding organiseren, optimaliseren en digitaliseren
  • Offertes opmaken, facturen opstellen, btw administratie
  • Betalingen, aanmaningen, debiteurenbeheer
  • Budgetbeheer opmaken, salesprognoses maken
  • Bedrijfsboekhouding, kwartaalafsluiting voorbereiden
  • Financiële processen uittekenen en beheren van A-Z 
  • En zoveel meer…

Freelance administrateur gezocht?

Gevonden! Voor we van start gaan, bespreken we eerst waar het administratieve schoentje knelt. Zijn uw procedures te complex, ontbreekt het u aan tijd, bent u het overzicht kwijt of krijgt u klachten van uw boekhouder? Met gerichte vragen, kennis van zaken en de juiste inzichten optimaliseren we uw interne financiële processen. Meer tijd, minder zorgen.

Hallinto geeft administratieve en financiële ondersteuning vanaf 4 uur per week of komt in enkele sessies orde brengen in uw boekhouding. Kies de Hallinto formule die bij u past! 

 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x