Financiële Administratie

Hou jij als ondernemer iedere dag 10 bordjes in de lucht en weegt het bordje boekhouding zwaar door? Ben je een expert in jevak, maar wil je ab-so-luut niet bezig zijn met je papieren? Vergeet je al eens om betalingen correct op te volgen of zucht je al bij het idee om facturen te moeten maken?

Welkom bij Hallinto, je wegwijzer naar een finance professional die je zonder zorgen door iedere maandafsluiting loodst. Kies voor financiële ondersteuning waar en wanneer je het nodig heeft!

Organiseren, budgetteren en optimaliseren

Hallinto is gespecialiseerd in het optimaliseren van je financiële flow! opvolging van facturen en betalingen. Van budgetbeheer, boekhouding voorbereiden, offertes opmaken, factuur opstellen tot sales prognoses, mijn kennis en ervaring is breed zodat ik perfect kan inschuiven in jouw bedrijf. Bovendien werk ik bij voorkeur met jouw systemen en jouw software. 

Waarvoor mag je Hallinto bellen?

  • Financieel administrateur vanaf enkele uren per maand
  • Boekhouding organiseren, optimaliseren en digitaliseren
  • Offertes opmaken, facturen opstellen, btw administratie
  • Betalingen, aanmaningen, debiteurenbeheer
  • Budgetbeheer opmaken, salesprognoses maken
  • Bedrijfsboekhouding, kwartaalafsluiting voorbereiden
  • Financiële processen uittekenen en beheren van A-Z 
  • En zoveel meer…

Freelance administrateur gezocht?

Gevonden! Voor ik van start ga, bespreken we eerst waar het administratieve schoentje knelt. Zijn je procedures te complex, ontbreekt het je aan tijd, ben je het overzicht kwijt of krijg je klachten van je boekhouder? Met gerichte vragen, kennis van zaken en de juiste inzichten optimaliseren we jouw interne financiële processen. Meer tijd, minder zorgen.

Hallinto geeft administratieve en financiële ondersteuning vanaf 4 uur per week of komt in enkele sessies orde brengen in uw boekhouding. Kies de Hallinto formule die bij jou past! 

 

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x