Begeleidingstrajecten


Administratief & organisatorisch, procesmatig en op financieel vlak

Word jij gedreven door marketing, verkoop en uitvoeren van de activiteit? 

Dan bestaat de kans dat jouw onderneming administratief of organisatorisch niet helemaal loopt zoals je het wenst. 

Hallinto is gespecialiseerd in het begeleiden van start-ups, kleine ondernemingen en scale-ups in hun bedrijfsgroei voor een vlotter draaiende administratieve organisatie.

Hallinto rolt de mouwen op en begeleidt je bij het organiseren, inventariseren, optimaliseren en digitaliseren. Ik denk in nummers, volgordes en structuren en geef met plezier de aanzet voor een helder en ordelijk klassement, eenvoudigere werkmethodieken en suggesties voor optimalisatie.

Want makkelijker werken, is plezanter werken!


Voor start-Ups

Voor start-Ups

Ben je pas gestart en wil je de knepen van het ondernemerschap snel onder de knie krijgen? Dan begin je best met je interne werking. Vergaar snel de nodige kennis en krijg controle over je interne keuken.

Lees meer
Voor kleine bedrijven

Voor kleine bedrijven

Van solo-werken naar één medewerker tot een bedrijf dat klaar is voor groei. Het gaat vaak snel, maar niet altijd vanzelf. Welke voorbereidingen moet je treffen om de afspraak met de toekomst niet te missen?

Lees meer
Voor scale-ups

Voor scale-ups

Gaat je bedrijf met forse stappen vooruit, dan kom je mogelijk heel wat groeipijnen tegen. Zorg voor een goede voorbereiding van binnenuit waarbij je alle stakeholders betrekt en geen kansen onbenut laat.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x