Voor start-Ups

Heb je de eerste stappen in het ondernemerschap genomen? 

Proficiat! 

In het begin ligt jouw focus vermoedelijk op de verkoop en de ontwikkeling van je bedrijfsactiviteiten, maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Zo zijn bijvoorbeeld de achterliggende administratie, de workflow en de bedrijfscijfers van belang om te kunnen groeien.  Ondernemen kan een overweldigend parcours zijn en dan komt een ervaren blik goed van pas.

Heb je nood aan een office advisor die je begeleidt bij het opzetten van een praktische, administratieve en organisatorische structuur? Tilly is gespecialiseerd in het adviseren en coachen van start-ups naar een gezonde groei met meer grip op je zaak.

Enkele essentiële vragen voor jouw start-up: 

  • Hoe zit je onderneming organisatorisch in elkaar?
  • Wat heb je nodig bij de opstart?
  • Wat mag je zeker niet vergeten?
  • Waar verlies je veel tijd door?
  • Hoe krijg je controle over je cijfers? Wat moet je daarover weten?
  • Hoe weet je of je goed bezig bent?
  • Hoe kan je bijsturen wanneer het nodig blijkt?


Mijn doel, jouw resultaat

De uitbouw van een eenvoudige administratieve organisatie en het aanreiken van efficiënte start-up tools die jou vooruithelpen bij een optimale bedrijfswerking.


Hoe werkt dit?

1| Startsessie
De eerste stap is een intakegesprek om duidelijkheid te krijgen in de noden van je onderneming. Verder maken we een uitvoerplan en leggen we de milestones vast.

2| Werksessies
Jouw traject bestaat uit een 6 sessies die je in staat stellen om je groeiplan verder uit te bouwen. Ik voorzie je van informatie, templates, en tools waarmee jij concreet aan de slag kan.

3| Opvolging
Het uiteindelijke succes wordt bepaald door de mate waarin je het samengestelde plan toepast. Om het beoogde resultaat te bereiken, volgen we samen het plan op en analyseren we eventuele hindernissen. Dit doen we door opvolgmomenten in maanden volgend op de laatste sessie.Hallinto is hét administratiekantoor dat je coacht naar een efficiënt en georganiseerd kantoor! 

Ik werk volledig op maat én met KMO portefeuille


Voor kleine bedrijven

Je bent van solo-ondernemen naar werkgever getransformeerd. Je bent dus klaar voor de groei. Of misschien nog niet helemaal, want het gaat vaak snel, maar niet altijd vanzelf. Welke voorbereidingen moet je treffen om de afspraak met de toekomst niet te missen?

Voor scale-ups - Werkbaar werken

De groei van jouw bedrijf heeft het logische gevolg dat je een team bent gaan uitbouwen. Je was solo-ondernemer en van de ene op de andere dag ben je werkgever geworden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x