Voor kleine bedrijven

Ben je van start-up geëvolueerd naar een klein bedrijf? Dan komt er heel wat meer bij kijken dan in je vorige fase.

Maak je plannen voor uitbreiding, dan wil je niet onvoorbereid die stap zetten. Alleen werken vraagt veel minder structuur dan werken met een team. Zorg voor duidelijke en eenvoudige werkprocessen binnen je onderneming en krijg meer vat op je administratie

Bij Hallinto ben je aan het goede adres! Ik begeleid je onderneming naar een administratief en organisatorisch pareltje zodat jij hier minder tijd aan verliest en je de focus behoudt op jouw core business.

Wat kan je van Hallinto verwachten?

  • Een (re)organisatie van de administratieve structuur
  • De interne werkprocessen in kaart brengen en finetunen
  • Een budgetplan en omzetprognose uitwerken dat als stuur van je bedrijf fungeert.

Mijn doel, jouw resultaat

Het implementeren van een stevige structuur die je organisatie de noodzakelijke handvatten geeft om verder te groeien.

Hoe werkt dit?

1| Startsessie
De eerste stap is een intakegesprek om duidelijkheid te krijgen in de doelstelling van je onderneming. Verder maken we een uitvoerplan en leggen we de milestones vast.

2| Werksessies
Jouw traject bestaat uit een 6 sessies die je in staat stellen om je groeiplan verder uit te bouwen. Ik voorzie je van informatie, templates, en tools waarmee jij concreet aan de slag kan.

3| Opvolging
Het uiteindelijke succes wordt bepaald door de mate waarin je het samengestelde plan toepast. Om het beoogde resultaat te bereiken, volgen we samen het plan op en analyseren we eventuele hindernissen. Dit doen we door opvolgmomenten in de maanden volgend op de laatste sessie.


Hallinto is hét administratiekantoor dat je coacht naar een efficiënt en georganiseerd kantoor! 

Ik werk volledig op maat én met KMO portefeuille

Voor start-Ups

Je bent pas gestart en je wil de knepen van het ondernemerschap snel onder de knie krijgen? Goede beslissing, want de belangrijke zaken zijn vaak de kleine dingen binnenskamers die je niet ziet, maar wel heel snel voelbaar zijn. Dit laagdrempelig begeleidingstraject helpt je op weg naar een vlotte interne werking.

Voor scale-ups - Werkbaar werken

De groei van jouw bedrijf heeft het logische gevolg dat je een team bent gaan uitbouwen. Je was solo-ondernemer en van de ene op de andere dag ben je werkgever geworden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x