BEGELEIDING


Administratief & organisatorisch, procesmatig en op financieel vlak

Word jij gedreven door marketing, verkoop en uitvoeren van de activiteit? 

Dan bestaat de kans dat jouw onderneming administratief of organisatorisch niet helemaal loopt zoals je het wenst. 

Hallinto is gespecialiseerd in het begeleiden van start-ups, kleine ondernemingen en scale-ups in hun bedrijfsgroei voor een vlotter draaiende administratieve organisatie.

Hallinto rolt de mouwen op en begeleidt je bij het organiseren, inventariseren, optimaliseren en digitaliseren. Ik denk in nummers, volgordes en structuren en geef met plezier de aanzet voor een helder en ordelijk klassement, eenvoudigere werkmethodieken en suggesties voor optimalisatie.

Want makkelijker werken, is plezanter werken!


Voor start-Ups

Je bent pas gestart en je wil de knepen van het ondernemerschap snel onder de knie krijgen? Goede beslissing, want de belangrijke zaken zijn vaak de kleine dingen binnenskamers die je niet ziet, maar wel heel snel voelbaar zijn. Dit laagdrempelig begeleidingstraject helpt je op weg naar een vlotte interne werking.

Voor kleine bedrijven

Je bent van solo-ondernemen naar werkgever getransformeerd. Je bent dus klaar voor de groei. Of misschien nog niet helemaal, want het gaat vaak snel, maar niet altijd vanzelf. Welke voorbereidingen moet je treffen om de afspraak met de toekomst niet te missen?

Voor scale-ups - Werkbaar werken

De groei van jouw bedrijf heeft het logische gevolg dat je een team bent gaan uitbouwen. Je was solo-ondernemer en van de ene op de andere dag ben je werkgever geworden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x