About us

Hallinto: de start

De founder en drijvende kracht achter Hallinto is Tilly Buelens. Met meer dan 15 jaar ervaring in administratie, HR, finance, quality, management bij nationale en internationale bedrijven startte ze in 2008 een eigen zaak met een duidelijke missie: haar expertise en ervaring uitrollen voor starters, groeiers en KMO’s. Intussen is Hallinto een gevestigde waarde bij ondernemingen in de regio Vlaams-Brabant, Kempen en Limburg.

“Hallinto is het Finse woord voor administratie en dat is onze core business. Met een passie voor paperassen en met onze kennis en kunde ondersteunen we kleine en grote ondernemingen.”


Hallinto: de expertises

De basispijler van Hallinto is het uitvoeren, organiseren en optimaliseren van de administratie. Maar daarnaast is er een ruim veld van administratieve ondersteuning op het vlak van sales, finance, marketing en office management waar Hallinto graag ondersteunt als administratieve hulp om tijd en geld te besparen. 2 uur of 16 uur per maand? Remote of in-house? Hallinto werkt op maat van de klant, altijd.

“Alles begint met degelijke processen, heldere afspraken en een duidelijk klassement. Onze klanten zijn steeds enorm dankbaar, en dat blijft onze drijfveer: 100 % klantentevredenheid!”


Hallinto: de klanten

Ons trouw klantenbestand is zeer divers van IT bedrijven tot aannemers, van sanitaire installateurs tot verzekeringsmakelaars. Om de beste ondersteuning te geven, werken we als uw duo-partner in uw bedrijf, steeds in overleg, discreet, flexibel, punctueel en hands-on. Het Hallinto team bestaat uit 6 administratieve talenten die allround kennis hebben en voortdurend bijscholen. 

“Orde scheppen in de wanorde, processen optimaliseren, bijsturen en coachen… wij ontzorgen en steunen de ondernemers in hun ondernemerschap en dat is ontzettend boeiend.”

 

Hallinto: ons team

Hallinto wordt gesterkt door een 4-koppig team van enthousiaste en gedreven dames en heer, stuk voor stuk administratieve talenten die zich vastbijten in details, kleine letters en cijfertjes. Dagelijks delen ze hun kennis en kunde onder elkaar, wordt er geïnvesteerd in opleidingen en bijscholingen waardoor ze met expertise en ervaring aan de slag gaan in of voor uw onderneming. Gemotiveerd? Uiteraard! Met de glimlach? Altijd!

Een freelance administratief bediende gezocht of eerder een virtueel assistent? Maak kennis met

Tilly: #drijvendekracht #puntjesopdei #wannabezwemster #dameblanche

Suzy: #ervaring #rust #polyvalent #goedlachs

Piet: #ervaring #gedreven #doorzetter #snoeper

Nancy: #ongeduldig #leergierig #bijtzichvast #gezondkoppigAbout us
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x