About me

Hallinto: de start

De founder en drijvende kracht achter Hallinto is Tilly Buelens. Met meer dan 15 jaar ervaring in administratie, HR, finance, quality, management bij nationale en internationale bedrijven startte ze in 2008 een eigen zaak met een duidelijke missie: haar expertise en ervaring uitrollen voor starters, groeiers en KMO’s. Intussen is Hallinto een gevestigde waarde bij ondernemingen in de regio Vlaams-Brabant, Kempen en Limburg.

“Hallinto is het Finse woord voor administratie en dat is onze core business. Met een passie voor paperassen en met kennis en kunde ondersteun ik kleine en grote ondernemingen.”


Hallinto: de expertises

De basispijler van Hallinto is het uitvoeren, organiseren en optimaliseren van de administratie. Maar daarnaast is er een ruim veld van administratieve ondersteuning op het vlak van sales, finance, marketing en office management waar Hallinto graag ondersteunt als administratieve hulp om tijd en geld te besparen. 2 uur of 16 uur per maand? Remote of in-house? Hallinto werkt op maat van de klant, altijd.

“Alles begint met degelijke processen, heldere afspraken en een duidelijk klassement. Onze klanten zijn steeds enorm dankbaar, en dat blijft mijn drijfveer: 100% klantentevredenheid!”


Hallinto: de klanten

Mijn trouw klantenbestand is zeer divers van IT bedrijven tot aannemers, van sanitaire installateurs tot verzekeringsmakelaars. Om de beste ondersteuning te geven, werk ik als uw duo-partner in jouw bedrijf, steeds in overleg, discreet, flexibel, punctueel en hands-on. 

“Orde scheppen in de wanorde, processen optimaliseren, bijsturen en coachen… wij ontzorgen en steunen de ondernemers in hun ondernemerschap en dat is ontzettend boeiend.”

 


About me
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x